^Back To Top

Historische Vereniging Zuytlant

Giften

Een gift kunt u overmaken op IBAN: NL82 RABO 0119.3257.48
ten name van Historische Vereniging Zuytlant.
Uw gift is aftrekbaar mbt uw belastingaangifte.

De Stamboom van Zuidland

stamboomvanzuidland small

Alle Slandenaars verzameld
in woord en beeld

Zuidland Ons Dorp

zuidlandonsdorp
Foto's van en over alles dat
Zuidland bezig houdt

GIFTEN (o.a. ten behoeve van uitbreiding Blushûs)

blushus

Op ons verzoek heeft de belastingdienst onze vereniging aangemerkt als culturele ANBI. (Algemeen nut beogende instelling)

Het belastingvoordeel voor donateurs/leden van een culturele ANBI houdt in dat particulieren in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift mogen aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.

Met het oog op onze uitbreidingsplannen een opsteker, want dat betekent dat een gift van bijv. € 100,- u bij 40% belastingaftrek slechts € 50,- kost.

Wilt u netto € 100,- geven maak dan € 200,- over op NL82 RABO 0119.3257.48 met de omschrijving: ik bouw mee aan uitbreiding Blushûs.

Ieder ander bedrag is natuurlijk ook welkom.

(foto: Teun Kweekel)